Pers

Voor de pers gelden de zelfde contactvoorwaarden als vermeld op de voorpagina van deze site.

Persvragen kunnen betrekking hebben op meerdere functies die ik bekleed. U kunt als pers alleen vragen stellen per onderdeel. Bij een politiek interview geef ik geen antwoord op vragen die te maken hebben met mijn zakelijk bestaan. vice versa geldt dit bij een persoonlijk en/of zakelijk interview.

U dient bij vragen waarbij ik meerdere functies bekleed, deze per functie te stellen. Dit kan schriftelijk aan de functie die ik bekleed, welke u terug vind op de home pagina van deze site. Bij telefonische interviews zult u me per functie moeten bellen.

Alle geschreven media, wil ik kunnen controleren. Een schriftelijk of telefonisch interview dient u ten alle tijden ter controle aan mij te moeten zenden. Anders werk ik niet mee aan welk interview dan ook!

Bij radio of televisie werk ik alleen mee met programma’s/interviews die live zijn of live worden opgenomen. Opnames waarin geknipt wordt wil ik vooraf beluisteren en/of de “last cut” hebben. Zo niet, dan werk ik niet mee.

Helaas zijn deze voorwaarden noodzakelijk. Bij live radio en tv, zijn mijn uitspraken zoals ik deze bedoel. Bij gesneden interviews zijn in het verleden door een mediahuis mijn woorden dusdanig verknipt dat mijn uitspraken niet meer juist waren. Ook in geschreven media zijn mijn woorden meerdere keren verdraaid.

Ik zeg wat ik denk, en denk wat ik zeg. En daar zult u het als media mee moeten doen.

Persfoto’s
Het is niet toegestaan om privé foto’s te gebruiken bij publicaties. Voor foto’s op de sociale media heeft u geen toestemming om door te publiceren.

Onderstaande foto’s kunt u gebruiken in de media.

2022

2018